Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Hepsi Bir Arada Extra 45 Tablet #30266992 | CarrefourSA
Marka: PRIL

Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Hepsi Bir Arada Extra 45 Tablet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
249,90 TL 174,93 TL

3,89 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
  • Pril Hepsi 1 Arada Extra Tablet, sitrik asit ile güçlendirilmiş formülü sayesinde zorlu kirlere karşı çok yönlü temizlik ve parlaklık sağlar.
  • Güçlü formülü hızlı çözünme etkisiyle düşük sıcaklıklarda bile aktiftir. Çay ve kahve lekelerine karşı güçlü temizlik sağlar.
  • Makine bakımı özelliği sayesinde bulaşıklarınızı temizlerken uzun süreli kullanımda makinenizin bakımına da yardımcı olur.
  • En zorlu yağları kolaylıkla temizler ve suda hızlı çözünebilen yapısı sayesinde folyoyu çıkarmanıza gerek kalmadan tablet ve folyo yıkama esnasında çözünür.
  • Pril Hepsi 1 Arada Extra Tablet’i folyosu ile birlikte bulaşık makinenizin deterjan bölmesine yerleştirip kapağını kapatın ve çalıştırın.

 

Pril Hepsi 1 Arada Ekstra Tablet’in etkili formülüyle bulaşıklarınız pırıl pırıl olur, size temiz bulaşıkların keyfini çıkarmak kalır. Güçlü formülü hızlı çözünme etkisiyle düşük sıcaklıklarda bile aktifken, çay ve kahve lekelerine karşı da etkili temizlik sağlar. Geliştirilmiş içeriği mükemmel parlaklık sunar. İçerisindeki güçlü bileşenler sayesinde en zorlu yağları kolaylıkla temizler ve suda hızlı çözünebilen yapısı sayesinde folyoyu çıkarmanıza gerek kalmadan tablet ve folyo yıkama esnasında çözünür. Su geçirmez ambalajı sayesinde kolayca saklanabilir, tabletlerinizin suyla temasını engeller. Pril Hepsi 1 Arada Extra Tablet’i folyosu ile birlikte bulaşık makinenizin deterjan bömesine yerleştirip kapağını kapatın ve bulaşık makinenizi çalıştırın.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız