Primanova Banyo Tabure Kırmızı #30192559 | CarrefourSA
Marka: PRİMANOVA

Primanova Banyo Tabure Kırmızı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
354,90 TL 249,99 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
M-Kv18-04Banyo Tabure Kırmızı

Evin en çok ihmal edilen bölümlerinden biri olan banyolarınıza şık bir hava katmak ister misiniz? Banyo aksesuarları trendlerinde özgün ve ergonomik tasarımlarıyla yepyeni bir sayfa açan Primanova, banyo taburesi konusunda da farkını ortaya koyuyor. Primanova kalitesiyle üretilen M-Kv18-04 Kırmızı Banyo Taburesi ile banyolarınıza renk katın.

Göz alıcı kırmızı rengi ve dayanıklı malzemeden üretilen yapısıyla herkesin beğenisini kazanan Primanova M-Kv18-04 Kırmızı Banyo Taburesi'ni her tarz banyoda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sade ve şık tasarımıyla herkesin beğenisini kazanan Primanova M-Kv18-04 Kırmızı Banyo Taburesi, uzun ömürlü olup neme dayanıklı bir yapıya sahip. Hafifliği sayesinde istediğiniz her yere kolayca taşıyabileceğiniz Primanova M-Kv18-04 Kırmızı Banyo Taburesi'ni ister duşakabinin içinde ister banyoda dekor olarak kullanabilir, banyonuzu konfor ve şıklıkla buluşturabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız