Pringles Paprika 40 G #30175380 | CarrefourSA
Marka: PRINGLES

Pringles Paprika 40 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pringles Paprika 40 g

Pringles Paprika'nın benzersiz lezzetini tatmaya hazır mısınız? Enfes kırmızı biberli baharatı çıtır patates cipsi ile buluşturan Pringles Paprika, ağızda dağılan yapısıyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakır. En keyifli film gecelerinin, partilerin ve eğlenceli arkadaş toplantılarının aranan yıldızı Pringles Paprika ile çıtır biber lezzetinin tadını sonuna kadar çıkarın!

40 gram ağırlığındaki Pringles Paprika'nın silindirik kutusu sayesinde cipsler kırılmaz ve dağılmaz. Pratik ve korunaklı kapakla cipsi tüketmediğiniz anlarda kutuyu kapatarak Pringles Paprika'nın tazeliğini koruyabilirsiniz. Kendine has dalgalı şekli ve incecik yapısıyla bambaşka bir tat sunan Prinles Paprika'yı dilerseniz sade bir şekilde, isterseniz de damak tadınıza uygun dip soslarla beraber tüketebilirsiniz. Cipsseverlerin vazgeçemediği tat Pringles Paprika, her ısırıkta damağınızda lezzet bombası etkisi yaratacak!

İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş patates,bitkisel sıvıyağ,ayçiçek,mısır)pirinçunu,buğday nişaştası,mısırunu,kırmızıbiber çeşnisi%6,5(şeker,kırmızıbiber tozu%1,3)aroma artırıcılar

Alerjen Bileşenler
monosodyumglutamat,disodyumguanilat,disodyuminosinat) maya tozu dekstroz soğan tozu mısı ve kolza suyu tozu renklendirici paprika ekstratı sitrik asit kırmızu ekstratı aroma vericiler emülgator:yağ sitlerinin mono ve digliseridleri maltodekstrin tuz,renklendirici(annatto)

Menşei Ülke
40

Kullanım Talimatı
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

İşletme Onay No
Belçika

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 501
Enerji (kj) 25 2099
Yağ (g) 25 31
Doymuş Yağ(g) 44 3.4
Trans Yağ (g) 17
51
Şekerler (g) 20 4
Polioller(g) 4
2.9
Protein (g) 12 4.7
Tuz(g) 9 1.8
Vitamin A (µg) 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız