Privacy Let's Party Men EDT 100 ml #30005127 | CarrefourSA
Marka: PRIVACY

Privacy Let's Party Men EDT 100 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İçeriğindeki fresh notlarla tazelik veren odunsu notlarıyla da erkeksi ve kalıcı bir koku seçeneği. Dinamik ve modayı takip eden genç erkeklere. Privacy Let's Party Men EDT 100 ml CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Eski yıllarda günümüze kadar insanlar, çevresine karşı daha çekici olmak ve güzel kokulara bürünmek istemektedir. Söz konusu olan ihtiyaçlar için üretilen çok sayıdaki parfüm malzemeleri, kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı özelliklerde piyasaya sunulmaktadır. Ancak son yıllarda hem erkek hem de kadınlar için ortak olarak üretilen çok sayıda parfüm malzemeleri yer almaktadır

Aromel Kozmetik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1976 yılında kurulmuştur. Aromel adı, ıtırlı meyve ve bitki özü anlamına gelen AROMA'dan esinlenerek konulmuş, kurulduğu günden bu yana öncelikli olarak parfüm ve deodorant konusunda uzman ve sektörün önde gelen firmalarından biri olarak kabul edilmektedir. Kasım 2006 yılında Türkiye'nin en büyük kozmetik üreticilerinden Evyap A.Ş bünyesine katılarak, Evyap A.Ş. şemsiyesi altında kendi varlığını sürdürmektedir. Aromel Kozmetik bünyesinde bugün kozmetik sektöründe yer alan birçok ürünün tasarımı ve yönetimi yapılmaktadır. Ürünlerinin dağıtımı Türkiye'nin dört bir yanındaki distribütörler ve satış ekipleri aracılığıyla yönetilmektedir. Parfümeri, yerel ve zincir marketler başta olmak üzere kozmetik ürün satışı yapan çok sayıda nokta aracılığıyla da tüketiciye ulaşılmaktadır. 2009 yılında Privacy Let's Party ve Blade markalarını eklemiştir. Tüketicisine en kaliteli ürünü sunmak ana hedefi olan Aromel Kozmetik, Ar-Ge ve Kalite Kontrol Laboratuarları yolu ile üretiminin her aşamasında uygulanan titiz kalite kontrolleri ile tüketiciye ulaşan ürünün kalitesinden her zaman emin olmaktadır. Dolayısıyla da en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız