Jagler Edt Atomiseur 90 ml #30088866 | CarrefourSA
Marka: JAGLER

Jagler Edt Atomiseur 90 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
560,00 TL 280,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Jagler For Men Edt

Kişisel bakım reyonu içerisinde bulunan ürünler sahip oldukları etkiler ile günlük bakımımıza katkıda bulundukları gibi günlük hayatımızı da kolaylaştırmaktadırlar. Bu ürünler arasında yer alan Jagler For Men Edt kokular ve deodorantlar reyonunda sizlere sunulmaktadır. Bu ürün sahip olduğu hoş kokusu ile uzun süre kalıcılığını koruyacaktır. Erkek kokuları arasında yerini alan ürün, Jagler arkası altında size sunulur. Ürünü dilediğiniz zaman kullanabilir ve bu hoş erkeksi kokunun etkisi altına girebilirsiniz. Ürün kolay kullanımlıdır ve kıyafetlerinizde parfüm lekesi bırakmaz. Ürünü sipariş ettiğiniz anda size en güvenli şekilde ambalajlanarak dikkatli bir şekilde gönderilecektir. Bu hoş ve kalıcı kokuya sahip eşsiz parfümü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Kendinize uygun erkeksi ve kalıcı bir koku arıyorsanız Jagler For Men Edt tam olarak isteklerinizi karşılayan ürün oluyor. 90 ml olan bu ürün rahat taşıma özelliğine sahiptir. Ürünün adetini belirleyebilir ve tek tık ile sepetinize ekleyebilirsiniz. Ödemenizi dilerseniz online olarak dilerseniz de kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerini kullanarak yapabilirsiniz. Ürün siparişinizin ardından en kısa sürede yola çıkacaktır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız