Proline Kedi Kumu 3,8 lt #30023717 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Kedi Kumu 3,8 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
PROLİNE SİLİKA KEDİ KUMU 3,8 LT

Kedilerin tuvalet alışkanlığı kazanmasında ve bunu korumasında kullanılan ürünleri sevmesinin büyük payı var. Daha kokusuz ve temiz bir ortam sağlanması bakımından kedinin tuvaletini yapması için ayrılmış alanlarda kedi kumu kullanılıyor. Petshop reyonlarından satın alabileceğiniz PROLİNE SİLİKA KEDİ KUMU 3,8 LT kristal formu ile sıvıyı birkaç dakikalık sürede içine alıyor. CarrefourSA reyonlarında kedi kumu, hijyen ve bakım bölümünde bulabileceğiniz bu ürün, kötü kokuyu da engelliyor.

PROLİNE SİLİKA KEDİ KUMU 3,8 LT bakteri oluşumunu engellediği için kediniz için uygun hijyenik ortamı sağlıyor. Silika kumun kuruma özelliği bulunuyor ve bu da kedinizin her an daha temiz hissetmesini sağlıyor. Kumu, tuvalet kabının içine ortalama 4-5 cm yükseklik oluşturacak miktarda boşaltmanız ve tek kedi kullanıyorsa aya bir, iki kedi kullanıyorsa 15 günde bir değiştirmeniz yeterli oluyor. Yüzde yüz doğal bir içeriğe sahip olan bu kum zararlı madde içermiyor ve hem kedinize hem de çevreye zarar vermiyor. Topaklanmayan ve su emme ile koku kontrolünde yüksek performans sunan bu ürün doğada çözülüyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız