Proline Bentonit Marsilya Sabunlu Kedi Kumu 5 Lt #30167539 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Bentonit Marsilya Sabunlu Kedi Kumu 5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
124,90 TL

adet
PROLİNE BENTONİT MARSİLYA SABUNLU 5 LT

Proline Bentonit Marsilya Sabunlu 5 Lt güzel sabun kokusu ile özel olarak hazırlanmış kedi kumdur. Proline markası kedi ve köpek gibi küçük dostlarınız için mamalar ve diğer malzemeleri üretir. Proline tarafından üretilen kedi kumlarından birisi olarak sabun kokulu ürün karşınıza çıkmaktadır. Tamamen doğal malzemelerden üretilen kedi kumu, kedilerinizin sağlığı ile ilgili sorun oluşturmaz. Bentonit malzemesi yüzde yüz doğal bir malzeme olması sayesinde kedilerde rahatsızlık oluşturmaz ve sağlıklarına zarar vermez. Sabun kokusu ile kedilerin atık sıvılarının kötü kokmasını engeller. CarrefourSA pet shop reyonlarında bulabileceğiniz kumlar ile hem siz hem de kedileriniz rahat eder.

Proline Bentonit Marsilya Sabunlu 5 Lt yüksek emicilik özelliğine sahiptir. Üzerine sıvı döküldüğünde hızlı şekilde emerek toprak şeklini alır. Bu özelliği kedilere ve insan sağlığına zarar verebilecek bakterilerin oluşmasını engeller. İçerisinde kullanılan doğal malzemeler ile tozlanma en az seviyeye indirilmiştir. İçerisinde bulunan kötü koku engelleyici sabun kokusu sayesinde etrafa kötü koku yayılmamış olacaktır. Kedileriniz için ideal, doğal ve güzel kokulu kedi kumları ile tüm ihtiyaçları karşılanabilecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız