Pul Kırmızı Biber 100 g #30019583 | CarrefourSA

Pul Kırmızı Biber 100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,90 TL

Pul Kırmızı Biber

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu baharat çeşitlerinin de içinde bulunduğu bir reyondur. Pul kırmızı biber bu reyonda yer alan bir baharat çeşididir. Kırmızı biber pek çok yemeğin yapımında kullanılabilir. Kimi zaman yemeklere ve çorbalara tat verirken kimi zaman da renk vermesi için tercih edilir. Çorbalarda kırmızı pul biber kullanabilirsiniz. Böylelikle çorbalarınız hem biraz renklenmiş olur hem de acılısını seçerseniz çorbaya acılık vermiş olursunuz. Dolmalara koyabilirsiniz, kısırlara, pizzaya veya pek çok ana yemeğin içine pul biber koyarak lezzeti katlayabilirsiniz. Pul biberler acı veya tatlı olabilir. Kullanım alanı son derece geniş olan bir baharat çeşididir. Bazı yemekler vardır ki pul bibersiz bir anlam taşımaz. Mantı ve benzeri yemeklerin üstünü yağda kavrulmuş pul biberle kaplamazsanız tadını alamazsınız. Lezzetinin yanında görsel şölen yaratan bir baharat çeşididir. Yemeklerinizin veya çorbalarınızın ihtiyacına göre CarrefourSA reyonlarında bulunan bu baharatları temin edebilirsiniz.

Şeker, tuz ve baharat reyonundan ihtiyacınız olan baharatları ve pul kırmızı biber çeşitlerini satın alabilirsiniz. Mağazamıza gelerek doğrudan veya online olarak sitemizden satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız