Senturk Relax Yarı Kapalı Kedi Tuvaleti #30167923 | CarrefourSA
Marka: SENTURK

Senturk Relax Yarı Kapalı Kedi Tuvaleti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
167,65 TL

Relax Yarı Kapalı Kedi Tuvaleti – Fashio

Petshop ürünleri arasından Relax Yarı Kapalı Kedi Tuvaleti – Fashio ürününü bulabilirsiniz. Kedi bakım eşyaları evde kedi besleyenler için önemlidir. Bu ürünler kişilerin ve hayvanların hijyenini sağlamak üzere özel olarak üretilir. Petshop reyonundaki kedi tuvaletleri de yarı kapalı olması bakımından kedilere kolaylık sağlarken hijyenik ürünler olduğundan da söz edilebilir. Açık kedi tuvaletlerinin kullanımı hem kediniz için hem de sizin için son derece kolaydır. Kedileriniz dilediği zaman açık tuvalete giderek rahatça ihtiyaç giderebilir. Kullanımı bu nedenle son derece kolaydır. Boşaltım ve temizliği de aynı şekilde kolay olan bu yarı kapalı tuvaletler ekonomik ürünlerdir. Bütçenize uygun bir kedi tuvaleti satın almak isterseniz yarı kapalı tuvaletleri tercih edebilirsiniz. Aradığınız yarı kapalı tuvaletleri CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Kedi reyonunu ziyaret ederek Relax Yarı Kapalı Kedi Tuvaleti – Fashio ürünlerinden seçim yapabilirsiniz. Evde hayvan beslemenin zorluğunu bu ürünlerle aşmak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Kedilerin ev ortamında bakımı için ihtiyaç duyduğu tüm eşyaları kedi reyonundan rahatça satın alma imkânınız bulunuyor. Sitemiz üzerinden aradığınız kedi ürünlerini hemen sepetinize ekleyerek satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız