Rinsomatik Toz Çamaşır Deterjanı Çiçek Özleri Kır Bahçesi 1.5 kg #30053939 | CarrefourSA
Marka: RINSO

Rinsomatik Toz Çamaşır Deterjanı Çiçek Özleri Kır Bahçesi 1.5 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Muhteşem kokulu menekşeli ve heyecan verici yaseminli parfümü ile Rinsomatik Toz Çamaşır Deterjanı Çiçek Özleri Kır Bahçesi 1.5 kg ürünü, çamaşırlarınızı yıkarken sıkıcı deterjan kokusunun çok ötesinde bir deneyim edinmenizi sağlar. Rinsomatik deterjan ile yıkadığınız çamaşırlarınız buram buram kır bahçesi ferahlığında kokar, sizi rahatlatır. Artık birikmiş çamaşırlar sizin için bir dert değil, Rinsomatik sayesinde çamaşır yıkamak kolay bir etkinlik haline gelecek. Evinize buram buram yayılacak kır bahçesi kokusu hem sizi hem ailenin diğer fertlerini mest edecek.

Rinsomatik Toz Çamaşır Deterjanından Beşi Bir Arada Özellikler

Rinsomatik toz deterjanı dermatojik olarak test edildi, sizin veya çocuklarınızın cildine zarar verecek herhangi bir etken madde içermez. Beyaz ve renkli çamaşırların tümü için kullanımı uygundur, renklilerde solmaya beyazlarda ise kararmaya sebep olmaz. Ekonomiktir, bütçenize destek olur. Kalıcı kokusu ile evinizi neşelendirir. İçeriğinde bulunan multi-active sistemi ile hem çamaşırlarınızı temizler hem de ardında kalıcı bir çiçek özü kokusu bırakır. CarrefourSA'nın temizlik ürünleri reyonunda elde / özel yıkama kategorisinde bulabileceğiniz Rinsomatik deterjanı tek tıkla satın alabilirsiniz. 

30053939 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız