Ritter Sport Sprot Acıbadem Çikolata 100 Gr #30091580 | CarrefourSA

Ritter Sport Sprot Acıbadem Çikolata 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
144,90 TL

adet
Ritter Sport Acıbadem Çik.100gr

Gıda ve yemek malzemeleri arasında, çerez, çikolata ve bisküvi reyonu içerisinde yer alan Ritter Sport Acıbadem Çik.100gr yoğun lezzetli çikolatalar arasına girmektedir. İçinde %100 seçkin acıbadem olduğundan dolayı, ortası marzipan dolgulu Ritter Sport’un üzerinde ince çikolata kaplaması bulunur. Ürünün yenilikçi paketi, açılıp kapanır olduğundan dolayı çikolatanın ilk günkü gibi taze ve lezzetli kalmasını sağlar. İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar yeme özgürlüğünü size sunar. Çikolata zevkine önem verenlerin, lezzeti ile beğendikleri çikolata ürünleri arasında bulunur.

Ritter Sport Acıbadem Çik.100gr çikolatalar, barlar ve gofretler reyonunda yer alarak, çikolatanın en sıra dışı lezzetini sizlere sunar. Özel bir imalata sahip olan bu ürün farklı yoğunlukta bir çikolata tadı ile çikolata severleri büyüler. Çikolatanın belirli şartlar altında korunması gerekir. Bu nedenle kokudan, sıcaktan ve nemden uzak tutulmalıdır. Ürünü buzdolabına koymayınız. Buzdolabında saklanan çikolatalar sıcaklık değişime bağlı olarak homojenlik özelliğini kaybetmektedir. Çikolatayı 16-18 derece arası sıcaklıkta saklamak ideal olacaktır. Ürüne tek tık ile kolayca ulaşabilir, sepetinize ekleyebilirsiniz. Kapıda kredi kartı ile veya nakit ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız