Sarı Kapya Biber #30012502 | CarrefourSA

Sarı Kapya Biber

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sarı Kapya Biber

Taze, lezzetli, etli ve doğaldır. Yemeklerinize renk ve tat katar. Mutfağınızda doğanın en renkli sebzelerine yer vererek lezzetli sonuçlar elde edebilirsiniz. Dilerseniz yemeklerde dilerseniz de salatalarda deneyin. Çiğ ya da pişmiş olarak tercih edebilirsiniz. Biber kapya B CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Kapya biberin faydaları, cinsel isteği arttırıcı özelliği vardır. Sindirim sistemini düzenler ve hasmın kolaylaşmasını sağlar, mide tembelliğini giderir. Stresi azaltarak sinirleri yatıştırıcı etki sağlar. Vücutta bulunan mikropları öldürme de çok etkilidir. Kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir. Romatizma ağrılarının hafifletmesine yardımcı olur. İştah açıcı özelliği vardır. Bu biber tam bir ecza deposudur. İçerisinde C K ve P vitamini bulunduran bu biber insan sağlığı üzerinde çok etkili ve faydalıdır.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi'yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı.

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız