Schwarzkopf Gliss Renk Koruyucu Şampuan 500 ml #30107630 | CarrefourSA
Marka: GLISS

Schwarzkopf Gliss Renk Koruyucu Şampuan 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İçerdiği sıvı kristaller ve UV kompleksi sayesinde saç renginin canlılığını koruyan ve 12 haftaya kadar renk koruması sağlayan Gliss Şampuan Ultimate Color Protect 600 ml’lik şişesinde ve CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Zaman içerisinde saçımızın en uç kısımları fiziksel etkilerle (yıkama, tarama, ısı ile şekillendirme, güneş, deniz ve havuz suyu) veya kimyasal işlemlerle (renklendirme/perma/düzleştirme) yıpranabilir. Saçın üstünde saçı aşınmaya ve kopmaya karşı koruyan pul tabakası bulunur. Saçın dış kapakları olarak da tanımlanan bu pul tabakası sayesinde saç nemini korur, esnek halde kalır ve uzayabilir. Saçımız parlaklığını kaybettiğinde, elektriklenmeye başladığında, birbirine dolaşmaya başladığında temel sorun saçın pul tabakasının fazla açılmış veya hasarlanmış olmasıdır. İdeal olan saçın pul tabakasının mümkün olduğunca kapalı olmasıdır. Şampuanlar saçın pul tabakasını açarak temizlenmesini hedeflerken, saç kremi saçın pul tabakasını kapatarak saçın onarılmasını ve yapılandırılmasını sağlar. Saçı dışarıdan koruma ve yapılandırma özelliği saç bakım kremlerinde ve maskelerinde bulunmaktadır.

Gliss, 1898 yılında Almanya Berlin’ de kimyager Hans Schwarzkopf tarafından küçük bir eczaneden bugüne gelmiştir.1935 yılında Schauma ismiyle piyasada ürünleri satılan markanın günümüzde ismi Schwarzkopf olmuştur. Schwarzkopf markası şu anda Henkel bünyesinde Almanya Dusseldorf’ da şampuan, krem, saç boyama ve diğer saç bakım ürünleri de üretmekte olan piyasanın en güçlü markalarından biri olmuştur. Tüketici ürünleri dışında bay ve bayan kuaför salonları için profesyonel ürünlerde üretmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız