Selpak Kağıt Havlu 4'lü #30096824 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Kağıt Havlu 4'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Selpak Kağıt Havlu 4'lü

CarrefourSA reyonlarında Kağıt Havlu bölümünde yer alan Selpak Kağıt Havlu 4'lü süper emiş gücüne sahip dev halkaları ile öne çıkıyor. Sevdiklerinize temiz ve sağlıklı bir ortam sağlamak için evdeki en büyük yardımcınız olan ürün, maksimum hijyen sağlıyor. 3 katlı dayanıklı dokusu sıvı ile temas ettiğinde dağılmıyor ve sağlam kalıyor. Ayrıca buçuk yaprağı sayesinde istediğiniz kadar kullanmanıza imkan tanıyor, böylelikle doğayı korumanıza da yardımcı oluyor. Dört rulo havlunun yer aldığı ambalajı sayesinde, temizlik dolabınızda kolaylıkla saklanabiliyor.
Rulo şeklinde olduğu için evinizdeki her türlü makaraya rahatlıkla uyum sağlayan kağıt havlu, dökülen sıvıları veya bulaşık sonrası mutfak tezgahını silmek için rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca bulaşık ve el yıkama sonrası kurulama işlemi için de tercih edilebilen ürün, aile içinde hijyen sağlıyor. Bunun yanı sıra her türlü kurulama işleminde size çözüm sunuyor. Geleneksel temizlik araçları olan mutfak bezi ve kumaş havlu çok kullanıldığında bakteri birikimine neden oluyor. Ürün tek kullanımlık olduğu için, pratik bir şekilde kullanıp çöpe atabilirsiniz. Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyin ve kolayca satın alın.
Ürün Kodu: 45003
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız