Sesu Yüz Sir Ağda Bantları Hassas Ciltler 20 Adet #30083146 | CarrefourSA
Marka: SESU

Sesu Yüz Sir Ağda Bantları Hassas Ciltler 20 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
SESU Yüz Sir Ağda Bantları Hasas Ciltler 20 Adet

Kişisel bakımlarında kadınların her zaman ihtiyaç duydukları ürünlerin başında gelen ürünlerden olan ağda bandı ihtiyacında güvenebileceğiniz ve her zaman destekçiniz olarak yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz bir ürün olarak ortaya çıkan SESU A.BANDI YÜZ HASSAS CİLT 20 adet ve 48 ader ürünleri ile kişisel bakımınız her zaman güvence altında olacaktır.

CarrefourSA reyonlarında kişisel bakım ürünlerinin olduğu kısımlardaki Bakım Ürünleri ve Epilasyon bölümünden Ağda Bezi ürünlerinin satıldığı kısımdan alabileceğiniz bir ürün olan SESU A.BANDI YÜZ Sir Ağda Banları Hasas Ciltler 20 adet ve 48 adet bu alanda en çok talep gören kalitesi ve uygun fiyatı ile fark yaratan cazip bir ürün. Sesu Ağdı Bandı Yüz Hassas Cilt ürünü ile kişisel bakımın en çok dikkat edilen noktalarından olan epilasyon ürünleri arasında yüze ve bikini bölgesine uygulayabileceğiniz bir epilasyon uygulamasını kolay ve işe yararlılığı ile tercih edilen bir hale getiriyor. Hassas ciltler için özel olarak hazırlanmış bir ürün olarak sıfır şeker içeren sir ağda ile kısa tüylerde dahi etkisini görebileceğiniz kullanışlı ve pratik bir çözüm sunarak bu konuda kadınların tercihi olmakta.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız