Signal Dikey Temizlik Diş Fırçası 1+1 #30109985 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal Dikey Temizlik Diş Fırçası 1+1

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Diş sağlığınız için en kaliteli ve sağlıklı ürünleri teknolojik gelişmelerle, her diş tipine uygun olarak yenileyen Signal’in bu eşsiz kalitedeki ürünü tam da size göre. Signal dikey temizlik diş fırçası 1+1 CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Diş fırçalama ağız ve diş sağlığının korunması için, günde iki defa yapılması gereken eylemdir. Vücudumuzun hastalıklara maruz kalmasının sebeplerinden biri olan ağzımız, ne kadar doğru temizlenir ve bakılırsa,  bizlerin sağlıklı olmasına katkıda bulunacaktır. Yumuşak bir diş fırçası yardımıyla gerçekleştirilen bu işlem, doğru yapıldığında bakterilerin dişler üzerinden ve ağızdan atılmasını sağlayarak, hastalıklardan korunmamızı sağlayacaktır. 

1984 yılında Türkiye’nin ilk kırmızı beyaz çizgili macunu ile piyasaya süren Signal, ağız bakım alışkanlıklarını daha ileri düzeye taşımayı amaçlayan Unilever’in ağız ve diş bakım markasıdır. Tüketicilerle buluştuğu ilk günden bu yana tüm bireylerin ağız ve diş bakımını sağlayan uzman ve güvenilir bir marka olan Signal, geliştirdiği yenilik ve teknolojileri ürünlerine uygulayarak sağlıklı nesillerin yetişmesinde pay sahibidir. Signal, Unilever’in “Her gün daha iyi bir gelecek yaratma” misyonuyla, Türkiye’de ağız bakım alışkanlıkları için bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Signal’in hedefi; desteklediği projeler ve pazara sunduğu yeni ürünler ile ağız sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirmek, diş fırçalama alışkanlıklarını daha ileri düzeylere taşımak, çürük ve eksik diş oranını düşürerek ülkemizin ağız bakım gelişimine katkı sağlamaktır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız