Signal White System Diş Macunu Güçlü Beyazlık Güçlü Diş Minesi 75 ml #30418117 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal White System Diş Macunu Güçlü Beyazlık Güçlü Diş Minesi 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,50 TL 38,70 TL

CarrefourSA Kart İle

Gülüşün, özgüvenini yansıtmanın en güzel yollarından biridir. Dişlerini saklamadan, özgüvenle gülümsemek için yeni yardımcın olacak beyazlatmaya yardımcı diş macunu ile tanışmanın tam zamanı. Signal White System Güçlü Beyazlık, bembeyaz dişler ve parlak bir gülüş için seninle! Signal White System Güçlü Beyazlık, 2 haftada daha beyaz dişler sağlamaya yardımcı olur*. Bembeyaz gülüşünle parlamak için aradığın diş beyazlatmaya yardımcı Signal White System Güçlü Beyazlık daima yanında.

Signal White System Güçlü Beyazlık içeriğindeki florür sayesinde diş minesini güçlendirmeye de yardımcı olur. Formülündeki kalsiyum karbonat ile günden güne beyaz bir gülümsemeye sahip olmaya yardımcı olurken, Signal White System Güçlü beyazlık diş macunu gülüşünü daha parlak hale getirir.**

Daha beyaz dişler için her zaman yanında olan Signal White System Güçlü Beyazlık, dişlerine doğal beyazlığını geri kazandırmak için temizlik sağlar*. Signal macun, gelişmiş formülüyle daha beyaz ve parlak bir gülüş sunarken diş minesini güçlendirmeye destek olur. Bu diş beyazlatmaya yardımcı macunla dişlerin parlamaya hazır! Signal White System Güçlü Beyazlık ile gülüşün her haliyle güzel.

*Dişin başlangıçtaki leke seviyesine göre 2 haftada daha beyaz dişler. 76 denekle yapılan klinik test sonucuna göre.
** Signal Güçlü Beyazlık diş macunu kullanımından önceki haline kıyasla 

•2 haftada daha beyaz dişler sağlar*
•Dişlerinin doğal beyazlağını etkili bir şekilde geri kazandırmak için temizlik sağlar* 
•Daha parlak** bir gülüş sağlar
•Aşındırmayan içeriklere sahiptir
•Diş minesini güçlendirmeye yardımcı olur

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız