Signal Diş Macunu Üçlü Koruma 120 ml #30307495 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal Diş Macunu Üçlü Koruma 120 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,50 TL 47,70 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

Her gülümseme çok özel ve güzeldir. Eşsiz gülümsemen hiçbir şeyden etkilenmesin, özgüvenle gülümse diye Signal Üçlü Koruma Diş Macunu seninle! Gün boyu ışıl ışıl gülümse çünkü üçlü koruma seninle. Üçlü koruma etkisiyle seni çürüklere ve ağız kokusuna karşı korur.  Dişlerinin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur.
Signal Üçlü Koruma, dişlerini çürüklere ve çürük oluşumuna karşı korur. Güvenilir formülü, çürük oluşumunu engellemeye yardımcı olan florür ve kalsiyum içerir. Signal Üçlü Koruma ile dişlerin güvende! Signal Üçlü Koruma, perlite içeriğiyle dişlerinin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur. Gün boyu sevdiklerine kocaman gülümse ve o eşsiz gülümsemeni onlara göster.
Günde iki kez, en az iki dakika boyunca dişlerini fırçala; dişleri beyazlatan macunun etkileriyle bembeyaz bir gülümsemenin tadını çıkar. Üstelik naneli aroması sayesinde ağız kokusunu önlemeye yardımcı olur ve gün boyu ferahlık sağlar. Arkadaşlarınla sohbet ederken, dilediğince gülümserken, toplu taşımaya bindiğinde; ağız kokusunun seni durdurmasına izin verme. Signal’in diş macunlarından Signal Üçlü Koruma ile ağız kokusuna elveda de.
Signal’in üç etkili koruma sunan macunu ile bembeyaz gülümsemeni göstermekten korkma. Seni ağız kokusuna ve çürüklere karşı korumaya yardımcı olan, gün boyu ferah bir nefes sağlayan  Signal Üçlü Koruma Diş Macunu her zaman seninle. Özgüvenle gün boyu gülümse, hiçbir şeyin seni durdurmasına izin verme. Hadi, hayatın tadını gülümseyerek çıkar.
Kullanım: Günde iki kez, en az iki dakika boyunca dişlerini fırçala. En iyi sonuç için, Signal diş fırçası ile birlikte kullan.
İçindekiler: Calcium Carbonate, Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Flavor, Perlite, Cellulose Gum, Potassium Citrate, Sodium Silicate, Sodium Saccharin, Benzyl Alcohol, CI 74160, CI 74260.

•Üçlü koruma etkisiyle seni çürüklere ve ağız kokusuna karşı korur, Dişlerinizi doğal beyazlığına kavuşturmaya yardımcı olur.
•Florür ve kalsiyum içeriğiyle dişlerini çürüklere karşı korur.
•Perlite içeriğiyle dişlerinin doğal beyazlığını kazanmasına yardımcı olur.
•Naneli aromasıyla ağız kokusunu önler, gün boyu ferahlık seninle kalır.
•Her gülüş özeldir, gülüşleriniz Signal ile koruma altında!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız