Sırma Limonata Şekersiz 1 L #30019393 | CarrefourSA
Marka: SIRMA

Sırma Limonata Şekersiz 1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,00 TL

adet
Sırma Limonata Şekersiz, ferahlatıcı bir içecek deneyimi arayanlar için ideal bir seçenektir. Şeker ilavesiz olarak üretilen bu limonata, sağlıklı bir içecek alternatifi sunar. Tüm aile bireyleri veya arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz 1 litrelik büyük boyuyla uzun süre tüketebilirsiniz. Sırma'nın kalitesiyle üretilen bu limonata, doğal limon özlerinden elde edilmiş ve taze bir tat sunar. İçerisindeki karbonatlı suyla birleşerek serinletici bir içecek deneyimi yaşatır. Özellikle sağlıklı beslenmeye dikkat edenler veya şeker tüketimini sınırlamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Pratik kapağı sayesinde kolayca açılır ve kullanımı çok pratiktir. Şimdi ferahlatıcı ve sağlıklı bir içecek olan Sırma Limonata Şekersiz'i deneyin ve tadını çıkarın!
İçindekiler Bilgisi
Su, Limon Suyu Konsantresi, Doğal Limon Aroma Vericisi ve Diğer Doğal Aroma Vericiler, Antioksidan (Askorbik Asit),Asitlik Düzenleyici (Trisodyum Sitrat),Koruyucular(Potasyum sorbat, Sodyum Benzoat), Tatlandırıcılar (Asesülfam K,Sukraloz), Stabilizör (Ağaç Reçinesinin Gliserol Esterleri), Renklendiriciler (Klorofillerin ve Klorofilinlerin Bakır Kompleksleri, Lutein).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Temiz, kuru ve serin bir ortamda güneşten koruyarak saklayınız

Diğer Uyarılar
Tatlandırıcı içerir. Kalorisiz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Sırmagrup İçecek San. ve Tic. A.Ş. Göynükbelen Mah. Karandere Küme Evleri Sk. Sırma No:61 Orhaneli/Bursa.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000325

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 4
Enerji (kj) 16
Karbonhidrat (g) 0.9
Şekerler (g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız