Acı Kıl Biber kg #30025619 | CarrefourSA

Acı Kıl Biber kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sivri biber, sıcak ve ılık mevsimde yetişen bir meyvedir. Türkiye’de neredeyse her bölgede yetiştirilebilmektedir. Potasyum, sodyum, kalsiyum, demir, lif ve A-C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. Özellikle içerisinde bulunan C vitamininin barındırdığı ‘’capsaicin’’ acılık maddesi sayesinde iştahı açar ve sindirimi hızlandırır, sporcuların ve diyet yapan bireylerin kullanımına uygun ve teşvik edicidir, ‘’capsaicin’’  maddesinin ağrı hissedilen yerlere de iyi geldiği savunulmaktadır. Acının bir çok hastalığa ve soruna faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Grip, nezle gibi dönemsel salgın hastalıklara, astım, sinüzit ve bronşit gibi solunum rahatsızlıklarına karşı etkilidir. İmmün (Bağışıklık) sistemini antioksidan içeriği ile destekleyerek vücudun hastalıklara olan direncini arttırır.

Acı biberin, vücutta ısıyı arttırıcı özelliği vardır, bu özelliği sayesinde kan dolaşımını hızlandırarak hipertansiyona iyi gelir. Eğer bebeğiniz 24 ayını tamamladıysa, küçük gurmeniz acı biber ile tanışabilir. Küçük gurmenize yemeklerin içine brunuaz şekilde doğrayarak sunabilirsiniz. İçerdiği vitaminler ve faydaları için bebeğiniz biberle ne kadar erken biberle tanışırsa o kadar iyi.

Acısıyla yemeklerinize ve salatalarınıza lezzet veren sivri biber en doğal, taze haliyle sofralarınızda yer almak için CarrefourSA internet mağazasında ve manav reyonlarında.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız