Red Globe Üzüm kg #30097100 | CarrefourSA

Red Globe Üzüm kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Red Globe Üzüm 
CarrefourSA tezgahlarında kırmızı rengi ve iri taneleri ile dikkat çeken Red Globe üzüm ağzınızı tatlandıracak. Besin değeri oldukça yüksek, hoş kokulu olan bu ürünü, meyve & sebze reyonunda bulabilir, meyve tabağınızı şenlendirebilirsiniz.

Lezzeti ve estetik duruşu ile göz alıcı olan CarrefourSA Red Globe üzüm aynı zamanda insan vücudu için oldukça faydalı.Reyonlarda taze bir şekilde yer alan bu ürün, çekirdeği ve meyvesi olarak ayrı ayrı değerlendirildiğinde tam bir vitamin deposudur.Sizler de enfes bir tada sahip olan Red Globe üzüme sanal marketten bir tık ile ulaşabilirsiniz.

Farklı farklı kullanım alanları, birçok tarifi ve kullanım yöntemleri olan Red Globe üzüm ile evinizde lezzetli tatlar yaratabilirsiniz. Tezgahlardan satın aldığınız Red Globe üzümü taze ya da kurutup kuruyemiş olarak pasta ve keklerinizde kullanabilirisiniz. Aynı zamanda suyunu çıkartarak meyve suyu elde edebileceğiniz bu enfes meyveyi şurup ve içecek olarak misafirlerinize ikram edebilirsiniz.CarrefourSA tezgahlarında taze ve sağlıklı koşullarda saklanan bu bol sulu meyveyi hemen satın alabilir farklı tarifler ile sevdiklerinizle lezzetli anlar yaşayabilirsiniz. 

Satın almak için ürünü lütfen sepete ekleyiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız