Sleepy Natural Yeni Doğan Bebek Bezi 1 Beden 40'lı #30138415 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural Yeni Doğan Bebek Bezi 1 Beden 40'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Yenidoğan bebekler için en temel ihtiyaçlar arasında ilk sırada bez geliyor. Bebeğin altını sık değiştirmek ve ıslak kalmasının önüne geçmek önemli olsa da bez seçimi de bebeğin konforu bakımından büyük bir önem taşıyor. Bebeğin doğrudan cildine ve özel bölgelerine temas etmesi dolayısıyla bez tercihinde bebeğin hassas cildine zarar vermeyecek bir seçimde bulunmak gerekiyor. Bebek bezleri ve ıslak mendiller reyonlarından temin edebileceğiniz Sleepy Sensitive 1 Yeni Doğan  Beden 40'lı iç yüzeyinde renklendirici bulunmaması yönüyle dikkat çekiyor. Ülkemizin ilk saf suyla dokunan bezi olan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bebek dünyası bölümünde bulabilirsiniz.

Sleepy Sensitive Yeni Doğan Bebek Bezi 1 Beden 40'lı 2 ile 5 kg arasındaki bebekler için kullanılabiliyor. Yenidoğanlara özel olarak tasarlanan bu bezde göbek bağı oyuntusu bulunması, kullanımı kolaylaştıran bir unsur olarak göze çarpıyor. Paket içerisinde 70 adet bez yer alıyor ve bu bezlerde iç yüzeyde renklendirici bulunmuyor. Saf suyla dokunmuş olması sayesinde bebeğe daha yüksek bir konfor sağlanıyor. Bebeğinizin pişik olmaması için altını sık değiştirmenizde ve temizliğini hassas bir şekilde yapmanızda yarar var.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız