Sütaş Ayran 2 lt #30063900 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Ayran 2 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sütaş Ayran 2 lt

Türk mutfağının en çok sevilen içeceklerinden biri olan Sütaş Ayran 2 lt, muhteşem lezzeti ve aromasıyla CarrefourSA reyonlarının Ayran bölümünde yer alıyor. Yoğurdun sulandırılması ile elde edilen içecek, vücudun sıvı gereksiniminin sağlanmasına destek oluyor ve ayrıca içerdiği protein sayesinde de hücrelerin yenilenmesi ve onarılmasında vücuda tam destek veriyor. Sağlığa olan önemli katkılarının yanı sıra lezzetiyle de sofraların vazgeçilmezi olan içecek, özellikle sıcak yaz günlerinin kavurucu etkisini azaltmaya yardımcı oluyor.

Tek başına öğünlerde kullanılmasının yanı sıra içerisine salatalık eklenerek besin değeri artırılabilen ürün, cacık olarak da sevilerek tüketiliyor. Düşük kalorili olan içecek, formuna dikkat edenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor ve tokluk hissi yaratarak kilo vermeye yardımcı oluyor. Büyüme dönemindeki çocukların sağlıklı gelişimi; beyin ve sinir sistemlerinin güçlenmesi için önemli rol oynayan içecek, sağlıklı bir ara öğün olarak çocuk beslenmesinde özel bir yere sahip oluyor. İçerdiği vitamin ve mineraller, toksin maddeleri ve vücutta biriken fazla suyu dışarı atmaya destek veriyor.

Sağlıklı ve lezzetli öğünleriniz için iyi bir seçenek alan ürünü, sepetinize ekleyerek kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 132944

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız