Sütaş Süzme Yoğurt 750 g #30064057 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Süzme Yoğurt 750 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sutas Suzme Yogurt 750 g

Süzme yoğurt, sabah kahvaltısından akşam yemeğine afiyetle yiyebileceğiniz, yemeklerin lezzetine lezzet katacak, sağlıklı beslenmeye destek olacak bir gıda olma özelliği taşıyor. İster tek başına, ister yemeklerin yanında, ister kahvaltıda, hatta meze, çorba, hamur işi ve tatlı yapımında kullanabileceğiniz bir besin.

İleri teknolojiler kullanılarak taze sütlerden üretilen ürün, yumuşak kıvamı ile ideal bir lezzet sunuyor. İnek sütü ve yoğurt kültüründen, hijyenik ortamda üretiliyor. Sağlıklı ve besleyici bir alternatif olarak öne çıkıyor. %100 doğal olduğu, hiçbir koruyucu madde içermediği ve protein, yağ, kalsiyum yönünden zengin olduğu için özellikle kemik gelişimine katkısı nedeniyle öneriliyor, sindirimi kolaylaştırdığı için tercih ediliyor.

Tadı damaklarda kalacak yemekler yapmanızı, pratik atıştırmalık ve ikramlıklar hazırlamanızı sağlayacak süzme yoğurt damak tadınıza uygun olarak sebzeden meyveye, yemişe pek çok besinin yanına yakışıyor .

Geleneksel lezzeti arıyor, sağlıklı beslemeye önem veriyorsanız; gurmelerin de önerileri arasında yer alan süzme yoğurdu güvenle tüketebilirsiniz.

CarrefourSA süt, kahvaltılık reyonunda yer alan, 750 gramlık paketinde sunulan, Sütaş Süzme Yoğurt'u denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 133200

"
İçindekiler Bilgisi
Pastörize İnek Sütü,Yoğurt Kültürü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C de muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
750

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Sütaş 16700 Bursa

İşletme Onay No
TR16-0111

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 103
Enerji (kj) 431
Yağ (g) 5.8
Doymuş Yağ(g) 3.7
Karbonhidrat (g) 4
Şekerler (g) 4
Protein (g) 8.7
Kalsıyum (mg) 280
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız