Takita Tablet Tatlandırıcı 300 Adet 18 G #30093051 | CarrefourSA
Marka: TAKITA

Takita Tablet Tatlandırıcı 300 Adet 18 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
60,90 TL

adet
Takita Tablet Tatl 300 Adet 18GR.

Takita tablet lezzetli tadıyla müşterilerinden tam not almayı başarabilen bir üründür. 1 tablet içerisinde 0.13 kcal enerji vardır. Bu sayede diyet yapan kişiler için uygundur. Efervesan özelliği sayesinde kaşıkla karıştırmaya gerek yoktur. Çünkü tablet kendi kendisine çözünür. Fazla kilolarından rahatsız olan herkes için uygundur. Sağlıklı özelliklere sahiptir. Takita tablet tatl 300 adet 18 gr kan şekerini yükselmesine neden olmaz. Diyabet hastaları için çok idealdir. Güvenle tatlandırabilir. 1 adet sakarinli tablet tatlandırıcı 2 tane küp şekere eşdeğerdir. Takita tabletler sağlıklı özelliklere sahiptir. Vücut için zarar teşkil etmez. Takita tablet tatl 300 adet 18 gr ürününü Carrefoursa reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Takita tablet tüm sıcak ve soğuk içeceklerde kullanılabilir. 70 kg ağırlığındaki birisi günde bir tablet kullanabilir. Ürünün içerisinde sodyum siklamat, sodyum bikarbonat, laktoz, sodyum sakkarin ve sodyum sitrat bulunur. Sağlıklı bir ürün özelliği gösterir. Takita tablet sayesinde sorunsuz bir şekilde kilo vermek üründür. Ürünü her yer de kolaylıkla bulabilirsiniz. Belirlenen şekilde kullandığınız sürece olumlu etki görmek mümkündür.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız