Takita Tablet Tatlandırıcı 39 g #30093050 | CarrefourSA
Marka: TAKITA

Takita Tablet Tatlandırıcı 39 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde yer alan diyet ve doğal ürünler reyonu diyette olan ve sağlığına dikkat eden kişiler için birbirinden farklı lezzette, patik ürünler sunmaktadır. Şekerli tüketilebilen çay, kahve vb. içecekler için özel olarak formüle edilen Takita Tablet Tatl 650 Adet 39gr. Tablet tatlandırıcılardan biridir. Takita tablet tatlandırıcının içerisinde sakkarin ve siklamat bazlı tatlandırıcı bulunur. Kalorisiz olan bu ürün diyet yapanlar ve kan şekerini yükseltmediği için diyabet hasatları için tercih edilen ürünlerden birdir. İçerisinde yer alan 650 tabletin bir adeti 2 küp şekere eşdeğer tatlılıkta olmaktadır. Sağlıklı beslenmeye önem veren kişiler bu lezzetli ve avantajlı ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirler.

Takita Tablet Tatl 650 Adet 39gr. Ürününü diyet ve doğal ürünler reyonu içerisinde tatlandırıcılar arasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyondan sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme yöntemi olarak birden fazla seçenek sizlere sunulur. Alışverişinizi sonlandıracağınız zaman dilediğiniz ödeme yöntemini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz online dilerseniz de kapıda kredi kartı ile alışverişinizi güvenli yollar ile bitirebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız