Tamek Barbunya Pilaki 190 g #30097504 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Barbunya Pilaki 190 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tamek Barbunya Pilaki 190 G

 

Lezzetli ve sağlıklı bir bakliyat ürünü tüketebilmek için tercih edebileceğiniz barbunya, aynı zamanda birçok fayda sağlayan bir ürün olurken, Tamek markası sayesinde konserve şeklinde tüketilebilir. Özenli ve sağlıklı bir şekilde seçilmiş barbunyalardan üretilen Tamek Barbunya Pilaki 190 G ürünü, açılmasıyla birlikte servise hazır bir halde sofraya eklenebiliyor. Tamek marka ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Çorbalar ve Hazır Yemekler arasında bulunan Tamek Barbunya Pilaki 143 g ürünü, mesaiden geç döndüğünüzde veya okul çıkışında ya da gün içerisinde pratik bir yemek istediğinizde tercih edebileceğiniz bir seçenek oluşturuyor. Hızlı ve pratik bir kullanım sunan bu ürünü, konserve içeriğini açtıktan sonra soğuk şekilde veya ısıtarak tüketebilirsiniz. Bir miktar limon suyu veya maydanoz gibi bir eklenti gerçekleştirerek daha lezzetli bir hale getirilecek bu ürün, özel bir şekilde gıda mühendislerinin kontrolünde sağlık standartlarına uygun olarak üretiliyor. Hiçbir katkı maddesi bulundurmayan bu ürünü, her zaman sofranızda sağlıklı ve güvenli bir şekilde bulundurabilirsiniz. Paket içeriğinde barbunya, havuç, patates ve su gibi bir birleşim bulunuyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız