Tat Patlıcan Kızartma 400 Gr #30079147 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Patlıcan Kızartma 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
82,50 TL

adet
Tat Patlıcan Kızartma 400 Gr

Yemek malzemelerinin hazır ürünleri arasında yerini alan Tat patlıcan kızartma 400 gr ile pratikliği yanı başınızda göreceksiniz. Kısa sürede servise hazırlayabileceğiniz bu ürün Tat öncülüğünde alıcılarını beklemektedir. Açtığınız andan itibaren afiyet ile tüketebileceğiniz ürün, sizleri hazırlık aşamasıyla uğraştırmayacaktır. Kısıtlı zamanların kurtarıcısı olan bu ürünü servis öncesi ısıtmanız yeterli olacaktır. Titizlikle seçilen ve tabi en kaliteli malzemelerden üretilen, içerisinde ise herhangi bir şekilde katkı maddesine izin verilmeyen ürünü güven içerisinde tüketebilirsiniz. O halde hayatınıza kolaylık katmak ve lezzetiyle doyumsuzluğu tatmak isterseniz CarrefourSA reyonlarında bulunmanız yeterli olacaktır.

Sebzeli hazır yemekler bölümünden kolayca erişebileceğiniz Tat patlıcan kızartma 400 gr ile kendinizi hem sağlıklı hem de besleyici yemeklerin tadımına bırakabilirsiniz. Değişik lezzetlere şahit olmak böylelikle sofralarınızı eksiksiz kılmak isterseniz acele edin. Zamanı değerli olanların ve ağzının tadını bilenlerin tercihi olan ürün ekonomik fiyatıyla bütçelerinizi sarsmayacaktır. Pratik kapağı ile rahat kullanımları beraberinde getiren bu ürünü nemsiz ve kuru alanlarda muhafaza etmeye özen göstermelisiniz. Büyük küçük demeden herkesin severek tüketebileceği ürün ile sizler de sofralarınızı şenlendirmek isterseniz vakit kaybetmeyin.

İçindekiler Bilgisi
Kızartılmış patlıcan (%51), ayçiçek yağı (%13), su, domates salçası, domates (%9), soğan, şeker, tuz, buğday unu, sirke, sarımsak, baharat, asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Alerjen Bileşenler
Gluten içeren tahıllar ve bunların ürünleri.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı kavanozları almayınız. Servise hazırdır. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 2 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 120
Enerji (kj) 503
Yağ (g) 10.5
Doymuş Yağ(g) 1.2
Karbonhidrat (g) 3.6
Şekerler (g) 3.5
Protein (g) 1.1
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız