Tamek Barbunya Pilaki 400 Gr #30097506 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Barbunya Pilaki 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

adet
Tamek Barbunya Pilaki 400 g 

Tamek Barbunya Pilaki 400 g, CarrefourSA hazır yemekler bölümünde yer alıyor. Ev yemeği lezzetini arayan ancak yemek yapmaya vakit bulamayanların kurtarıcısı olan ürün, pratik ve lezzetli bir çözüm sunuyor. Açma halkasının yardımıyla kolayca açılarak servis edilebilen ürün, sıcak veya soğuk olarak tüketilebiliyor.
Hiçbir işlem gerektirmeden hemen yemeğe hazır olan ürün, dayanıklı konserve kutusu sayesinde son tüketim tarihine kadar tazeliğini koruyarak, güvenle tüketilebiliyor. Taze barbunyadan üretilen ürün, lezzetini kaliteli ham maddelerden ve özel pişirme tekniğinden alıyor. Gıda mühendislerinin kontrolünde, sağlık standartlarına uygun olarak hazırlanan ürün, sofralarınıza tat katmayı bekliyor.
İçerisine barbunya, havuç, patates, un, su gibi maddeler bulunduran ürünün, 100 gram'ında 83,34 kcal enerji yer alıyor. Son dakika misafirler için kurtarıcı olan konserve yemek, ekonomik fiyatıyla da tercih ediliyor. Tek başına yaşayanların da sıklıkla başvurduğu ürünün, açıldıktan en fazla sonra 2 gün içinde bitirilmesi öneriliyor.
Taze sebzelerden imal edilen ve hijyenik ortamda pişirilen ürün, evde yapılan yemek lezzetini ve sağlığını fast food hızıyla birleştiriyor. Evde, ofiste güvenle tüketilebilecek olan ürün sepete atılarak kolaylıkla sipariş verilebiliyor.
İçindekiler Bilgisi
Barbunya, su, ayçiçek yağı, domates, dolmalık biber, kuru soğan, domates, salça, tuz, sarımsak, şeker, karabiber.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve rutubetsiz yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Kapağı şişmiş ve sızıntılı kutuları satın almayınız. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tamek Gıda ve Konsantre San. Ve Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000073

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 86
Enerji (kj) 357
Yağ (g) 6.1
Doymuş Yağ(g) 0.8
Karbonhidrat (g) 5.9
Lif(g) 1.3
Protein (g) 1.2
Tuz(g) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız