Tat Yaprak Sarma 190 G #30096874 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Yaprak Sarma 190 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
57,90 TL

adet
30096874 - Tat Yaprak Sarma 200 g

Kolay açılabilen ve içerisinden ürünün kolay alınabildiği paketi, %20’lik indirimli fiyatıyla göz dolduran Tat Yaprak Sarma, 200 gramlık kutusuyla şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar gönderiyor.

CarrefourSA tüketicileri tarafından “Evde annemin yaptığının aynısı!” geri bildirimi alınan ve içerisinde kuş üzümü bile olan Tat Yaprak Sarma, bir konserve ürüne göre oldukça iyi, ev yapımı bir tada sahiptir. Son derece uygun bir fiyata sahip olan bu ürün, özellikle üniversiteli öğrencilerimiz tarafından sıkça sipariş edilerek sepete eklenmektedir. Göçebe hayat yaşayan, günlerini kamplarda geçiren bireyler için hayat kurtarıcıdır. Evde yemek yapma şansı olmayan tüketicilere, pek çok akşam yarenlik etmiştir. Diğer tüm tanınmış firmaların sarmalarına göre geçerli not almış olmasının yanı sıra kutusu da oldukça pratiktir.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Çorbalar ve Hazır Yemekler bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Tat markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Tat Yaprak Sarma’yı sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Soğan (%38,6), su (%20), pirinç (%19,5), asma yaprağı (%10), ayçiçek yağı (%7,6), tuz, baharat, kuş üzümü (%0,36), şeker, asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı kavanozları almayınız. Servise hazırdır. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 2 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 145
Enerji (kj) 608
Yağ (g) 6.8
Doymuş Yağ(g) 0.8
Karbonhidrat (g) 15.1
Şekerler (g) 1.9
Protein (g) 2.8
Tuz(g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız