Tat Sarı Mercimek 1 Kg #30305113 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Sarı Mercimek 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Sarı Mercimek 1 kg

Besin değeri oldukça yüksek olan mercimek, Tat kalitesiyle sofralarınıza lezzet katmaya geliyor! Siz de lif ve protein yönünden oldukça zengin olan Tat Sarı Mercimek'i mutfaklarınıza taşıyarak sofralarınızı bereketlendirebilirsiniz!

Sevdiklerinize ikram edeceğiniz birbirinden lezzetli yemekleri Tat Sarı Mercimek ile hazırlayabilirsiniz! Tat Sarı Mercimek ile yoğurduğunuz mercimek köfteyi marulla servis edip damaklarınızı şenlendirebilirsiniz. Kış mevsiminde içinizi ısıtacak mercimek çorbaları pişirebilir, salatalarınızı Tat Sarı Mercimek'in altın sarısı rengiyle renklendirebilirsiniz. 

Tat Sarı Mercimek, 1 kilogramlık paketleriyle mutfaklarınızda sizlere eder. Paketini açtıktan sonra ısı ve ışığa maruz kalmayacak şekilde muhafaza ettiğinizde son kullanma tarihine kadar rahatlıkla tüketebilirsiniz. Sofralarınıza lezzet katmak için Tat Sarı Mercimek'i hemen sepetinize ekleyebilirsiniz!

İçindekiler Bilgisi
Sarı mercimek

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Memişoğlu Tarım Ürünleri Tic. Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-33-K-000916

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız