Tat Yerli Kırmızı Mercimek 2 Kg #30305129 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Yerli Kırmızı Mercimek 2 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Futbol Kırmızı Mercimek 2 kg

Birbirinden lezzetli tarifleri en doğal şekilde hazırlayarak sofranızı süslemek istiyorsanız Tat Futbol Kırmızı Mercimek tam size göre! Tat Futbol Kırmızı Mercimek, en doğal yöntemlerle toplanarak ve en kaliteli işlemlerden geçirilerek tarladan sofralarınıza kadar lezzetli bir yolculuk yapıyor.

İhtiyaç duyduğunuz anlarda pratik bir şekilde pişirebileceğiniz, size keyifli bir mutfak deneyimi yaşatan Tat Futbol Kırmızı Mercimek, iri taneleri ile iştah kabartıyor. Özenle hazırlanan iki kilogramlık paketi sayesinde güvenli bir koruma sunan Tat Futbol Kırmızı Mercimek'i çorbalarınızda, salatalarınızda, aperatif lezzetlerinizde ve daha birçok tarifte kullanabilirsiniz. 

Buram buram lezzet kokan yemekler hazırlamak için tadına doyum olmayan Tat Futbol Kırmızı Mercimek'i sepetinize ekleyebilirsiniz. Böylece ailenizin ve sevdiklerinizin gönlünü lezzetli sofralarınızla fethedebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız