Time Wafer Master Çikolatalı 250 Gr #30027500 | CarrefourSA

Time Wafer Master Çikolatalı 250 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
90,00 TL

adet
TİME WAFER MASTER ÇİKO. 250 GR

Çizmeci Gıda tarafından Gebze’de üretilen gofretler lezzetli yapısı ile sizler için özel olarak sunuluyor. Dışında çıtır çıtır gofret ve içinde çikolata sosu ile beğenerek yiyeceksiniz. Çikolatalı krema sosu ile birleşen gofretin lezzetine doyamayacaksınız. En lezzetli atıştırmalıklardan biri olarak Time Wafer Master Çiko. 250 Gr özel paketi ile uzun süre tazeliğini korur. Teneke kutu şeklindeki paketi hava almadan kalır. Bu şekilde gofretlerin yumuşaması ve bayatlaması engellenmiş olur. Yiyeceğiniz zaman açıp tekrar kapatabilir ve taze kalmasını sağlarsınız. Kakaolu gofreti ile birlikte çikolata kreması size çayınız, kahveniz ya da soğuk içeceklerinizle lezzetli bir atıştırmalık sunuyor. CarrefourSa gıda reyonlarından satın alarak bu lezzeti tadabilirsiniz.

Time Wafer Master Çiko. 250 Gr büyük paketi ile uzun süre lezzetli gofretleri yiyebilmenizi sağlar. Kapaklı paketi hem taşıma hem de kullanım rahatlığı sağlar. Tavsiye edilen şekilde saklayarak gofretlerinizin uzun süre çıtır çıtır kalmasını sağlayabilirsiniz. Yurt dışında pek çok ülkeye gönderilen bu lezzetli atıştırmalıklar ile misafirlerinize güzel zamanlar yaşatabilirsiniz. Çikolata ve gofretin mükemmel uyumunu lezzetli bir şekilde tadabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Çikolata Kremalı (%65) Gofret, İçindekiler [Şeker, Buğday Unu (Gluten İçerir), Bitkisel Yağ (Palm), Yağsız Süt Tozu, Kakao Tozu (%5,56), Glikoz, Peyniraltı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Mısır Nişastası, Sütlü Çikolata (%1), Emülgatör (Soya Lesitini E322), Renklendirici (Karamel E150d), Tuz, Aroma Verici (Etil Vanilin)].

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, SOYA

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Isıdan, nemden, kokudan ve direk güneş ışığından koruyunuz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇİZMECİ GIDA SANYİ VE TİCARET A.Ş. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi İnönü Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Sok. No: 11 Gebze / KOCAELİ

İşletme Kayıt No
TR-41-K-003872

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 479
Enerji (kj) 2011
Yağ (g) 19.3
Doymuş Yağ(g) 9.9
Karbonhidrat (g) 69.5
Şekerler (g) 49.3
Protein (g) 5.7
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız