Turkuaz Özel Örgüm #30306063 | CarrefourSA

Turkuaz Özel Örgüm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
Turkuaz Özel Örgüm

Kışın severek kullandığınız aksesuarları ve giydiğiniz kazakları kendi ellerinizle yapmak istemez misiniz? Öyleyse Turkuaz Özel Örgüm dergisi ile tanışma vaktiniz geldi! Yeni başlayanlar için özel olarak hazırlanan Turkuaz Özel Örgüm'de örgüyle ilgili tüm bilgilere kolayca ulaşacaksınız. Tamamı görsellerle açıklanan 11'den fazla desenin yer aldığı Turkuaz Özel Örgüm ile temel ilmeklerde ustalaşabilir, desen okumayı öğrenebilir ve mükemmel başlangıç projelerine adım atabilirsiniz.

Turkuaz Özel Örgüm'ün sıcacık desenlerinden ilham alarak hazırladığınız tasarımlar sizi kış ayının dondurucu soğuklarına karşı korur. Peki bu tasarımları nasıl yapacaksınız? Öncelikle yapmak istediğiniz tasarıma karar verin. Daha sonra örgüyle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı Turkuaz Özel Örgüm sayfasından yardım alarak rengarenk ve yumuşacık tasarımlarınıza hayat verebilirsiniz. Dilerseniz büyük uğraşlarla hazırladığınız atkıları, şapkaları, kazakları ve patikleri sevdiklerinize hediye edebilir ve böylece özel günlerinizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız