Ülker Çubuk Kraker 150 g #30099375 | CarrefourSA

Ülker Çubuk Kraker 150 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ülker Çubuk Kraker 150 g

Ülker Çubuk Kraker 150 g yıllara meydan okuyan bir lezzet olarak küçük-büyük herkes tarafından sevilerek yeniyor. CarrefourSA reyonlarında Tuzlu Bisküviler bölümünde yer alan kraker, çıtırlığı ile uzun yıllardır tuzlu bisküviler arasında en çok tercih edilen atıştırmalıklar arasında bulunuyor. Lezzetli ve düşük kalorili kraker, içeriğinde buğday unu, bitkisel yağ, tuz ve kabartma tozu bulunduruyor. 40 gramında 166 kcal enerji olan çubuk krakerin protein ve karbonhidrat açısından besleyici değeri bulunuyor ve ekonomik boyu ile sıklıkla tercih ediliyor.
Ürün, ideal yağ ve tuz oranı ile ağırlık yapmıyor. Günün her saatinde keyifle yenebiliyor. Uzun yıllardır değişmeyen ambalajı ile nostaljik bir havası olan paket, çay buluşmalarında sofralarda, beslenme saatlerinde çantalarda kendine yer buluyor. Özel kokteyllerde sosa bulanarak alternatif bir lezzet yaratan kraker, alternatif tatlar sunuyor. Özellikle açık büfe etkinliklerde ve bistro sunumlarında pratik, şık ve lezzetli bir yiyecek olarak misafirlere ikram edilebiliyor. Üzerinde tuz tanecikleri bulunan çubuk şeklindeki bisküviler, doyurucu özelliği ile dikkat çekiyor. Lezzetli ve pratik bir atıştırmalık olan ürünün 1 yıl raf ömrü bulunurken, özel içeriği sayesinde son tüketim tarihine kadar ambalajında tazeliğini koruyor. Siz de nostaljik lezzeti sepetinize atarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 89028
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız