Ülker Dankek Çay Saati Mozaik Kek 280G #30095797 | CarrefourSA
Marka: DANKEK

Ülker Dankek Çay Saati Mozaik Kek 280G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dankek Çay Saati Kaplamalı Mozaik 280 Gr

En çok tüketilen içeceklerden biri olan çayların yanında ikram edilen yiyecekler çaydan alınan lezzeti de artıran yiyeceklerden oluyor. Bunu yaparken yumuşak yapısı ve lezzetli tadı ile dankek çay saati kaplamalı mozaik 280 gr çay yanında ikram edilebilecek ve tüketilebilecek en ideal ürünlerden biri oluyor. Tüketilmeye hazır şekilde paketlenmiş olan yapısı, paketinden çıkarıldığı gibi servis edilmeye hazır halde ürünü kullanma fırsatını verirken mozaik görüntüsüyle de çayların yanında şık bir servis yapma imkanı sunuyor. Dankek Çay Saati Kaplamalı Mozaik ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Kalabalık çay saatleri düzenleyen kişiler için çok büyük bir kolaylık sunan dankek çay saati kaplamalı mozaik 280 gr ürününü CarrefourSA reyonlarının gıda ve yemek malzemeleri bölümünde rahatlıkla bulabilirsiniz. Çerez, çikolata ve bisküviler arasında yer alan ürün kekte kakao lezzetini seven kişiler için en ideal ürünlerden biridir. Ağızda dağılan özel kıvamı ve taze yapısıyla son kullanma tarihine kadar her zaman rahatlıkla tüketilebilecek biri ürün olan Dankek Çay Saati ürününü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız