Eti Paykek Şekl-I Şahane 285 Gr #30041678 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Paykek Şekl-I Şahane 285 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,00 TL

adet

 

Yemeklerde ikram oldukça önemlidir. Özellikle bu ikramlar misafirlere karşı gerçekleştiriliyor ise tatlı ile ikramın gerçekleştirilmesi yine yemeğinizin daha unutulmaz bir hal almasını sağlayabilir. Yemeklerden sonra ikram edilecek ürünlerde çikolata bulundurmak ikramınızın kalitesini ve yemeğinizin beğenilme oranını gözle görülür bir şekilde artıracaktır. Eti tarafından üretilen Eti Paykek Şekl-i Şahane 285 g ilk olarak sahip olduğu şekil sayesinde dikkatinizi çekecektir. Farklı tasarımı sayesinde alışılagelmiş kek ikramlarının önüne geçmeyi başaran bu ürün sayesinde yemeklerinizde misafirlerinize daha orijinal bir ikram gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca şekline ek olarak sahip olduğu lezzet ile de şüphesiz misafirlerinizin dikkatini çekmeyi başarabilecektir.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonunu ziyaret etmeniz takdirde oldukça kolay bir şekilde karşılaşabileceğiniz Eti Paykek Şekl-i Şahane 285 g ürününü satın alarak siz de çay içmeye gelen misafirlerinize hem pratik hem de lezzetli bir ikramlığa sahip olabilirsiniz. Ürün sahip olduğu lezzet ile piyasadaki keklerden oldukça başarılı bir şekilde sıyrılmayı başarmıştır. Ayrıca hazır bir şekilde bulunması sayesinde de hiçbir zahmete girmeden oldukça hızlı ve kolay bir şekilde ikram edilebilir.

 

İçindekiler Bilgisi
Kek %84,2 [Şeker, Bitkisel Yağ (Palm), Buğday Unu (Gluten içerir), Yumurta, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Bitter Çikolata %4,2 [Şeker, Kakao Yağı,Kakao, Laktoz Monohidrat (Süt Ürünü), Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini, Poligliserol Polirisinolat), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi Min. %52], Kakao %4,1, Nem Vericiler (Gliserol, Sorbitol), Tuz, Emülgatörler (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseridleri, Yağ Asitlerinin Poligliserol Esterleri), Kabartıcılar (Sodyum Asit Pirofosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Koruyucu (Sorbik Asit), Aroma Verici (Vanilin)], Çikolatalı Sos %14,7 [Glukoz-Fruktoz Şurubu, Bitter Çikolata %18,5, Sütlü Çikolata %18,5 [Şeker, Kakao Yağı, Süt Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu(Süt Ürünü), Kakao, Laktoz Monohidrat (Süt Ürünü), Emülgatörler (AyçiçekLesitini, Poligliserol Polirisinolat), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi Min. %32], Şeker, Yağsız Süt Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Kıvam Arttırıcı (Pektin), Tuz, Stabilizörler (Trisodyum Sitrat, Trikalsiyum Sitrat

Alerjen Bileşenler
Fındık, Gluten, Süt ürünü ve Yumurta içerir. Eser miktarda Soya Ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000048

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 438
Enerji (kj) 1831
Yağ (g) 23
Doymuş Yağ(g) 10.6
Karbonhidrat (g) 50.9
Şekerler (g) 30.9
Protein (g) 5.4
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız