Ülker Halley Mini Granüllü Bisküvi 3 X 66 Gr #30015957 | CarrefourSA

Ülker Halley Mini Granüllü Bisküvi 3 X 66 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL

adet
"Ülker Halley 3 77 g

Aileniz ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuzda, hazırladığınız sıcak içeceklerin yanında tüketebileceğiniz atıştırmalıklar, sohbetinizin koyulaşmasını sağlayarak, daha eğlenceli anlar yaşamanıza yardım eder. CarrefourSA tarafından Tatlı Bisküviler reyonunda sunulan Ülker Halley 3 77 g, yumuşak ve ağızda dağılan yapısıyla sohbetlerinizin yanında tükettiğiniz vazgeçilmez bisküvilerden biri haline gelebilir. Arasında Marshmallow olan yumuşak bisküvilerin çikolatayla kaplanmasıyla tadına doyulmaz hale gelen yiyecek, günün her saati rahatlıkla tüketilebilir.
Yıllardır değişmeyen Halley lezzetini farklı boyutlarda sunan ürün, taşınabilir paketi sayesinde iş yeri ve gezilerinizde de bu lezzetten mahrum kalmazsınız. İçeriğindeki karbonhidrat sayesinde gün içerisindeki enerji gereksiniminizin bir kısmını rahatlıkla karşılayan ürün, küçük büyük herkesin beğenerek tükettiği hazır yiyecekler arasında yer alır. Okulda giderken, beslenme çantalarına yerleştirebileceğiniz ürün sayesinde çocuklarınız kendilerini çok daha enerjik ve zinde hissedebilir, derslerinde ve teneffüs aralarında daha aktif olabilirler. Lezzetli ve güzel görünümlü olması sayesinde konuklarınıza hazırladığınız diğer yiyeceklerin yanında ikram edebileceğiniz bisküviyi buzdolabınızda saklayarak çikolata kaplamasının erimesini engelleyebilirsiniz.
77 gramlık üçlü ambalajlarda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız