Ülker Smartt Yumurta Çikolata 3x20 G #30072468 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Smartt Yumurta Çikolata 3x20 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ülker Smartt Yumurta 3*20 g Küçük atıştırmalıklar sayesinde üretilmiş gıda ve yemek malzemeleri sayesinde gün içerisinde çocuklarınızı sevindirebilir ve onlara küçük hediyelikler olarak minik eğlenceli yumurtalar alabilirsiniz. İçerisinde iş makineleri, binalar ve araçlar gibi yepyeni bir sürü oyuncak çıkan ve seri halinde satışa sunulan Ülker Smartt Yumurta 3*20 g ürünü sayesinde çocuklarınıza hem keyifli bir oyun imkanı hem de lezzetli bir çikolata sağlayabilirsiniz. Ülker Smart ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulunan bu ürün, Ülker kalitesinin sağlamış olduğu lezzet ve güven ile birlikte çocuklarınıza rahatlıkla sunabileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. İçerisinden çıkan rengarenk oyuncaklar ile çocuklarınıza büyük bir eğlence kaynağı oluşturan Ülker Smartt Yumurta 3*20 g ürünü, sayesinde aynı zamanda lezzetli bir atıştırmalık sağlayabilirsiniz. Üretiminde doğal çikolata kullanılan bu ürünler, nem ve kokulu ortamlardan uzak tutulması dahilinde uzun süre boyunca tazeliğini koruyor.
İçindekiler Bilgisi
Şeker,bitkisel yağlar(palm,ayçiçek),tam yağlı süttozu(%7,5),peyniraltı suyu tozu(süt),kakao tozu(%3),kakao tozu(%3),yağsız süttozu(%2),fındık püresi(%1,9),laktoz(süt),buğday unu,kakao yağı,emülgatörler(soya lesitini,poligliserol polirinoleat),kakao kitlesi,aroma vericiler,invertşeker şurubu,kabartıcılar(sodyum hidrojen karbonat,amonyum hidrojen karbonat),parlatıcı(gam arabik),tuz,asitlik düzenleyici(malik asit).

Alerjen Bileşenler
Süt, gluten,soya,fındık içerir. Eser miktarda susam ve yumurta ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Diğer Uyarılar
Uyarı!Oyuncak Içeridedir. Yetışkın Gözetımı Tavsıye Edılır. Oyuncaktakı Küçük Parçaların Yutulabılme

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-70-K-000216

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 548
Enerji (kj) 2297
Yağ (g) 33
Doymuş Yağ(g) 7.7
Karbonhidrat (g) 59
Şekerler (g) 57
Protein (g) 4.4
Tuz(g) 0.4
Vitamin D (µg) 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız