Umix Kartvizitlik Kırmızı 120'li #30178261 | CarrefourSA
Marka: UMIX

Umix Kartvizitlik Kırmızı 120'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,45 TL

Ofis ve kırtasiye ürünleri kategorisinde yer alan 120'li Kartvizitlik Kırmızı polipropilen maddeden yapılmış olan bir üründür. Polipropilen otomotiv sektöründen tekstil ve yiyecek paketlemesine kadar pek çok alanda kullanılan termoplastik bir maddedir. Sağlam yapılıdır. Geri dönüşüme uygundur.

Şeffaf Cepli İç Kısım

Kartvizitlik elde veya çantada rahatlıkla taşımaya uygun 20 cm uzunluğundaki ve 14 cm genişliğindeki ebatlarıyla kullanımı oldukça pratik olan bir üründür. 120 adet kartvizit alacak şekilde tasarlanmış olan ürünün kapak kısmını açtıktan sonra iç kısmında şeffaf poşet şeklinde her sayfada dörder kartvizit koymak için tasarlanmış toplam 120 şeffaf cep vardır. Her iki kapağı birarada tutmak amacıyla dış kısmına yerleştirilmiş olan lastik sayesinde kartvizitler son derece güvenli bir şekilde taşınabilir. İç kısmındaki cepler zamanla atma ve yırtılma yapmaz. Dış kısmı kaliteli spiralden yapılmıştır. Uzun ömürlü bir kullanım olanağı sağlar.

Kartvizitlik Kullanım Alanları

Kartvizitlik 120 adet cep kısmıyla tüm kredi kartlarını, kartvizitleri, kimlikleri, alışveriş kartlarını ve banka kartlarını koymak için kullanılabilir. Bu pratik ve kullanışlı ürünü CarrefourSA üzerinden sipariş vermek bir tık ile mümkün. 

30178261 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız