Uni Baby Göğüs Pedi 24'lü #30001278 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Baby Göğüs Pedi 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hava geçiren yapı, Ultra yumuşak doku, Kaymayı engelleyen yapışkan bant, süper emici jel tabaka ve hijyenik tekli pakette sizlere sunulan içerisinde 24 adet ürün bulunan Uni Baby Göğüs Pedi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Bebeğinizi emzirmek aranızdaki bağı kuvvetlendiren en özel anlardan biridir. Bu süreçte, iki emzirme arasında gelen süt akıntıları göğüs ucunuzu ıslatır ve yara olmasına neden olabilir. Bebeğinizi emzirdikten sonra oluşabilecek süt akıntılarını engelleyerek cildinizin kuru kalmasını sağlar. Süper emici jel sayesinde sütü hapseder. İnce yapısı ile giysilerinizin dışından görülmez. Yapışkan bant, çamaşıra yapışır ve pedin kaymasını engeller. Tekli hijyenik poşetler halindedir, çantanızda güvenle taşıyabilirsiniz.

Uni Baby markası 1996 yılından bugüne kadar Eczacıbaşı firması tarafından bebek ürünleri üretmekte olan piyasadaki köklü firmalardan birisidir. Hem bebeğinizin hassasiyetine uygun hem de siz annelerimizin ilk günden itibaren güvenle kullanabileceği ürünleri Eczacıbaşı güvencesiyle kullanımınıza sunuyor. En değerli varlığınız olan bebeğinizin ihtiyaç duyduğu hassasiyetin farkında olarak, 22 yıllık deneyimi ile siz annelerimizin yanınızda.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız