Uni Baby Pişik Önleyici Krem 75 ml #30035220 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Baby Pişik Önleyici Krem 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
91,45 TL

Uni Baby Pişik Kremi 75 Ml

Bebek dünyası ürünleri arasında yer alan Uni Baby Pişik Kremi 75 Ml bebeklerde sık sık rastlanmakta olan pişiklerin önlenmesi için formüle edilmiş bir kremdir. Bebeklerin narin ve hassas ciltlerine uygun olacak şekilde tasarlanan ürün, gerekli zamanlarda önerilen miktarda bebeğe hassas, masaj yapar hareketler ile sürülmelidir. Bebekler altlarını sık sık ıslattığından ve bez içerisinde kaldıklarından dolayı pişik oluşumu onlarda çok sık görülmektedir. Bu konuda tedbirini almak ve bu tedbiri güvenilir bir marka ile almak isteyen ebeveynler mutlaka CarrefourSA reyonlarında bu ürünü bulabilirler. Ürün bebek bakım ürünleri arasında yer almaktadır. Özelliklerine bakacak olursak, içerisinde %25 oranında panthenol, çinko oksit içermektedir. Bu ürünlerin bebek cildine katkısı ise ciltte bariyer oluşturması ve cildi rahatlatarak nemlendirmesidir. Alkol ve paraben içermemektedir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürünü kullandıkça pişik oluşumun önlendiğini ve bebeğinizin daha rahat hissettiğini anlayabileceksiniz.

Ürüne direkt olarak bebek kremi reyonundan ulaşabilirsiniz. Tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve alışverişinizi sonlandırabilirsiniz. Uni Baby Pişik Kremi 75 Ml ürününü satın aldıktan sonra kapıda kredi kartı ile veya nakit olarak ödeme yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız