Uni Care Vazelin Pure Vazo 170 ml #30039092 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Care Vazelin Pure Vazo 170 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
129,90 TL 64,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Uni Care Vazelin Pure Vazo 170 ml

Cildin nemini kaybetmesi sonucunda kuruması ve çatlaması gibi istenmeyen durumların engellenmesi ve tedavi edilmesi için kullanılabilecek vazelin, kişisel bakım ürünleri içerisinde en çok ihtiyaç duyulan ve en etkili ürünlerden birisidir. Özellikle Eczacıbaşı markasının kalitesi ile üretilmiş olan Uni Care Vazelin Pure Vazo 170 ml ürünü, kuruyan cildinizde nemlendirme ve yumuşatma etkisi göstermektedir. Eczacıbaşı Uni ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Bakım Ürünleri ve Epilasyon kısmında bulunan Uni Care Vazelin Pure Vazo 170 ml ürünü, el ve ayak bakımında, nasırlarda ve çatlaklarda rahatlıkla kullanılabilir. Boya veya paraben gibi istenmeyen içerikleri barındırmayan bu ürün, tahriş olan bölgelerde nemlendirici ve yumuşatıcı bir etki göstermektedir.

Yumuşak bir ayak yapısına sahip olmak, diz ve dirsekteki kuru bölgeleri yumuşatmak ve nemlendirmek, ölü derileri vücuttan atabilmek, vücudunuzu rahatlatmak için masaj uygulamaları sağlamak, nemlendirici bir etki elde etmek veya derinizi parlatmak gibi birçok farklı etki için vazelin kullanımını tercih edebilirsiniz. Vazelin, sürekli evinizde bulunması gereken ve faydalı bir içerik sağlamaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız