Uzay Ahşap Temizleyici Çiçek Kokulu 750 Ml #30106401 | CarrefourSA
Marka: UZAY

Uzay Ahşap Temizleyici Çiçek Kokulu 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
90,90 TL

adet

Evinizde ya da işyerinizde ahşap yüzeylerdeki kiri, yağı, isi ve tozu temizlemenin en kolay ve en pratik yolu Uzay Ahşap Temizleyici 750ml.

Kolay ve etkili temizlik için geliştirilen özel formülü sayesinde ahşabın naturel güzelliğini korur ve yaydığı çiçek kokusu ile ferahlık sağlar, bu sayede temizlik yapılan mekanlar artık çok daha temiz, parlak ve ferah. Salon, mutfak ve evinizdeki her mekanda her cins parke ve ahşap yüzeyi (merdivenler, ahşap kapı ve pencereler vs.) kolayca temizleyebilirsiniz. Üstelik bu ahşap yüzey temizleyinin kullanımı çok basit, yarım kova su içerisine iki kapak Uzay Ahşap Temizleyici ekleyip, herhangi bir durulama ve kurulamaya ihtiyaç duymadan bütün yüzeyleri bu özel çiçek kokulu formül ile temizleyerek en pratik sonuçları alabilirsiniz. 760 ml plastik ambalajı içerisinde gelir, çiçek kokusu içeriklidir, ahşap yüzeylerde su ile karıştırılarak uygulanması önerilir.

Temizlik yapmak artık çok daha kolay ve etkili, evinizde ve işyerinizde misafirlerinizi en güzel temizlik ile karşılamak için Uzay Ahşap Temizleyici en uygun fiyat ile bütün CarrefourSA market reyonları ve internet sitesinde sizleri bekliyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız