Veet Ağda Bandı Yüz Bölgesi İçin 20'li #30049567 | CarrefourSA
Marka: VEET

Veet Ağda Bandı Yüz Bölgesi İçin 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,90 TL 149,93 TL

7,50 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Veet 34 ml Bant Yüz & Bikini

Kişisel bakım ürünleri arasında yer alan ağdalar kadınların en önemli bakım ürünlerinden biridir. Ağda seçimi sağlıklı bir epilasyon için son derece önemlidir. Ağdalar kullanım kolaylığı sağlayarak kadınların hayatını kolaylaştırır. Zahmetsizce istenmeyen tüylerden arınmayı sağlar. Bu nedenle en çok tercih edilen epilasyon malzemeleri olarak bilinirler. Ağda seçiminde marka önemlidir. Markaların tüyleri alış gücü ve acı hissettirme oranı birbirinden farklıdır. Bu sektörde uzun yıllardır ürettiği ağdalarla adını duyuran Veet markasının ürünleri bilinen en kaliteli ürünler arasında yer alır. Acı oranını en aza indiren kolay sir ağda çeşitleriyle bayanlara nefes aldıran ürünlerin üretimini gerçekleştirir. En zor bölge olan yüz ve bikini bölgesinin epilasyonu için özel olarak üretilen Veet 34 ML bant yüz &bikini sir ağdalar acıyı en aza indirerek işlem kolaylığı sağlamaktadır. Acıyı hafifleten Veet ürünleri CarrefourSA reyonlarında satıştadır.

Bakım ürünleri ve epilasyon reyonundan Veet 34 ml bant yüz & bikini ağdalarını bulabilirsiniz. Yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulma çabalarındaki acınızı en aza indirmek için hemen ilgili reyonda alışverişe başlayabilirsiniz. Yüz ve bikini bölgesine özel bu ürünü mağazamızdan sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız