Vernel Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Gülün Büyüsü 5l #30114934 | CarrefourSA
Marka: VERNEL

Vernel Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Gülün Büyüsü 5l

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 12 adet
127,50 TL

adet

Taze güllerin benzersiz kokusunu keşfedin. Mükemmel yumuşaklık ve 100 güne* kadar süren kalıcı koku için. *100 gün boyunca dolapta muhafaza edildiğinde.

  • 100 güne* kadar süren ferahlık

Günlük hayatınızda size ve ailenize 'küçük' bir mutluluk getiren şeyleri seviyorsunuz. Yeni yıkanan kıyafetleriniz de harika kokuları ve yumuşaklığıyla size küçük bir mutluluk getirmeli. 100 güne* kadar kalıcı kokusu ve mükemmel yumuşaklığıyla yeni Vernel Max çamaşır yumuşatıcılarının çeşitlerini keşfedin.

  • Doğru dozajlama

Her zaman ürünlerin etiketinde belirtilen talimatlara uyun. Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcının miktarını ayarlamak çok kolaydır. Doğru miktar için Vernel Max şişesinin kapağını kullanmanız yeterlidir. Kullanımdan önce Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcıyı sulandırmayın. Yumuşatıcıyı doğrudan şişeden kapağa dökün ve sonra çamaşır makinesindeki yumuşatıcı bölümüne boşaltın. 4-5 kg 24 ml: yumuşaklık ve koku için (çamaşır makinesi) 48 ml: daha fazla yumuşaklık ve koku için (çamaşır makinesi) >5,5 kg 55 ml: daha fazla yumuşaklık ve koku için (çamaşır makinesi) 10L 16 ml: yumuşaklık ve koku için (elde yıkama)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız