Vileda Express Petek Kurutmalık #30211107 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Express Petek Kurutmalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
55,90 TL

Vileda Express Petek Kurutmalık

Vileda Express Petek Kurutmalık, hızlı bir şekilde kurutmanız gereken çamaşırlarınız için harika bir çözüm sunar. 5 teli ile 3 metrelik bir kurutma alanına sahip olan Vileda Express Petek Kurutmalık, esnek tasarımı sayesinde peteğinize kolayca monte edilir. Isıya karşı dirençli sağlam kolları ile çamaşırlarınızın dengede durmasını sağlar. 

Vileda Express Petek Kurutmalık, peteğe takılan kenar kolları sayesinde çamaşırlarınızı kısa bir sürede kurutmanıza yardımcı olur. Üstelik ayarlanabilir kolları her peteğe rahatlıkla uyum sağlar. Vileda Express Petek Kurutmalık'ı çamaşırlarınız kuruduktan sonra düz bir şekilde katlayabilir ve herhangi bir rafa veya dolabın arkasına rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Böylece yerden tasarruf sağlamış olursunuz. Siz de Vileda Express Petek Kurutmalık ile çamaşırları pratik bir şekilde kurutmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız