Vileda Supermocio 3x Etki Yedek #30097390 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Supermocio 3x Etki Yedek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
130,85 TL

Vileda Supermocio 3X Etki Yedek

Vileda tecrübesi ile geliştirilen Vileda Supermocio 3X Etki Yedek zorlu lekeler ve kalıntılar ile mücadele ederken tüm yüzeylerde etkili temizlik ve ferahlı sağlar. Seramik, fayans, ahşap, parke, laminant dahil olmak üzere tüm yüzeylerde hassas ve etkili temizlik sunan pas pas ile zahmet harcamadan kısa süre içerisinde hijyene kavuşabilirsiniz. Kurumuş lekeler, saç kılları, meşrubat ve diğer her türlü kalıntı için ideal olan paspas toz dahil en mikro kirleri bile yüzeyden söker atar. Mutfak, banyo ve koridor zeminlerinde yer alan inatçı ve çıkmayan lekeler için idealdir. Yüksek ve hızlı emiş gücü ile tozu, kiri ve diğer tüm inatçı lekeleri temizlerken, geride su izi ve ıslaklık bırakmaz. Kolayca kurur ve etkili ferahlık ve hijyen sunar. Ürünü kullanmadan evvel tamamen ıslatılması gerekmektedir. Kullanımdan sonra çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur.

3 etkili özelliği ile kurumuş lekeler, kalıntılar ve inatçı kirler ile savaşır. Düzenli aralıklarla değiştirilmesi gerekmektedir. Koku yapmaz. Mikro kanallara sahip paspas dokusu ve kırmızı dokusu ile temizliği keyfe ve kolaylığa dönüştürür. Ürünü CarrefourSA ev düzenleme reyonlarında bulabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız