Vivident Damla Sakızlı Sakız 67 Gr Kutu #30087921 | CarrefourSA
Marka: VIVIDENT

Vivident Damla Sakızlı Sakız 67 Gr Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet
Vivident Damla Sakızı Aromalı Drahe Sakız 70 G

 

Sakız denildiği zaman ilk akla gelen markalardan olan, lezzeti ve kalitesi ile bilindik Vivident markası tarafından piyasaya sürülen sakız çeşitlerinden Vivident Damla Sakızı Aromalı Drahe Sakız 70 G ile alışkın olduğunuz ve sevdiğiniz sakız keyfini çok cazip fiyatları ile satın alabilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünden çerez, çikolata ve bisküvi ürünlerinin de olduğu sakız reyonlarından alabileceğiniz bir draje sakız çeşidi olan Vivident Damla Sakızı Aromalı Drahe Sakız 70 G efsane Vivident lezzetini bulabileceğiniz damla sakızı aromalı bir sakız çeşidi. Vivident Damla Bottle ürünü ile draje sakızın keyfini uzun süreler boyunca çıkarabileceğiniz gerçek bir lezzet sağlayan ve bu alandaki seçenekler arasından en çok tercih edilenlerden olan damla sakızı aromalı drajeleri deneyebilirsiniz. Keyifli ve lezzetli bir sakız ürünü olarak içerisinde 50 adet draje sakız bulunduran şişesi ile kolay açılır ve pratik bir keyif sağlar. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz boyutta olan 70gram hacmindeki şişesi ile istediğiniz her an tüketebileceğiniz lezzetli bir sakız olarak güvenilir ve bilindik bir markanın garantisi ile satışa sunulan bu ürün uygun fiyatı ile de tercih edilmekte.

 

İçindekiler Bilgisi
Tatlandırıcılar (Sorbitoller, Maltitoller, Ksilitol (%4), Mannitol, Aspartam, Asesülfam-K), Sakız Mayası, Stabilizör (Gliserol), Doğal Nane Aroma Vericisi, Aroma Vericiler, Yenilebilir Sığır Jelatini, Emülgatörler (Soya Lesitini, E473), Antioksidan (E321), Parlatıcı (E903).

Alerjen Bileşenler
Soya ürünü içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PERFETTİ VAN MELLE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.-Barış, No:15, Gazi Sk. No:15, 34520 Kıraç / Esenyurt/Beylikdüzü

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000868

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 177
Enerji (kj) 736
Yağ (g) 0.1
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 71
Protein (g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg