Ülker Oneo Nane Aromalı Bottle Draje Sakız 60 G #30137756 | CarrefourSA
Marka: ONEO

Ülker Oneo Nane Aromalı Bottle Draje Sakız 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
Oneo Nane Aromalı Draje Sakız 60 g

Ağız ve diş sağlığı hepimiz için oldukça önemlidir. Onların sağlanması için oldukça uzun zaman ve kimi zaman ise acılı yollara başvurmak zorunda kalabiliyoruz. Ağız ve diş sağlığının korunması için uzman hekimler sakızın faydalarından da sıklıkla bahsetmektedirler. Oneo nane aromalı draje sakız 60 g size bu konuda yardımcı olacak en başarılı ürünlerin başında yer almaktadır.

Ağız kokusu ise sosyal hayatı çok etkileyen bir faktördür. Öğlen arasında yediğiniz yemekten sonra katılmanız gereken o önemli toplantı ya da akam yemeğinden sonra arkadaşlarınızla buluşmaya gittiğinizde ağız kokusu korkulu rüya haline gelebilmektedir. Oneo nane aromalı draje sakız 60 g kolay taşınabilir yapısı ve kolay açılıp kapanabilen kapağı sayesinde her yerde kurtarıcınız olmaya aday. Ferah nane kokusu sakızı ağızınıza attığınız anda tüm ağız içini sararak hem size hem de karşınızdakilere ferahlık verir.

CarrefourSA mağazalarında Oneo markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan draje sakızlar reyonunda Oneo marka draje sakız seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Tatlandırıcılar (sorbitol, maltitol, ksilitol, maltitol şurup, aspartam,asesülfam-K), sakız mayası, aroma vericiler, kıvam arttırıcı (akasya gamı), renklendirici (titanyum dioksit), emülgatör (ayçiçek lesitini), parlatıcı (karnauba mumu).

Alerjen Bileşenler
Fenil alenin kaynağı içerir.Aşırı tüketimi laksitatif etki yaratabilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-000364

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 156
Enerji (kj) 650
Karbonhidrat (g) 66
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız